2020.08.26.

Mikrobiom vizsgálatok

Az emberi szervezet több, mint 100 billió sejtet tartalmaz, minden egyes sejtünkre 10 mikroorganizmus jut, melyek összességét mikrobiomnak nevezzük.
2020.08.25.

Septin 9 vastagbélrák tumormarker

A Septin 9 mérése korszerű, megbízható vizsgálat a vastagbél daganat szűrésére. A vérből történő laborvizsgálat segítségével vastagbéldaganat esetén kimutatható a metilált DNS mintából a bélbolyhokban keletkező, Septin 9 elnevezésű fehérje.
2020.08.25.

Harmony prenatális teszt a kromoszóma rendellenességek szűrésére

Az anyai vérből végzett magzati DNS-t vizsgáló genetikai teszt bármely életkorú vagy kockázati csoportba tartozó várandós nőnél elvégezhető. A teszt eredményei pontosabbak, és az álpozitív eredmények aránya rendkívül alacsony a hagyományos tesztekhez képest.
2020.08.22.

Ételintolerancia laborvizsgálatok

Az ételintolerancia laborvizsgálat vérvétellel történik. Az ételek esetében vizsgáljuk az élelmiszerek ellen termelt IgG típusú antitestek mennyiségét. Az IgG (immunglobulin) típusú ellenanyagot a szervezet azon ételekkel szemben termeli, melyeknél ételintolerancia áll fenn.
2020.08.15.

Zonulin – Áteresztő bél szindróma laborvizsgálata

A zonulin a bélhámsejtekből felszabaduló fehérje, mely a sejtek közötti kapcsolat meglazításával teret enged a tápanyagoknak és a molekuláknak. Jelenléte kimutatható szérumból, amivel igazolható az áteresztő bél szindróma.
2020.08.15.

Tej fogyasztása után jelentkező panaszok kivizsgálása

A tej, ill. tejtermékek fogyasztása után keletkező puffadást, hasi fájdalmat, hasmenést okozhatja tejfehérje allergia, illetve tejcukor (laktóz) intolerancia is. Ezen állapotok meghatározására laborunk speciális laborvizsgálatokat kínál.
2020.08.14.

Hisztamin intolerancia vizsgálat, DAO mérés

A hisztamin felhalmozódhat a szervezetben, mivel részben szervezetünk termeli, részben pedig ételeink is tartalmazzák, így változatos tüneteket okozhat. A hisztamin intolerancia vizsgálat (DAO mérés) ezt vizsgálja.
2020.08.11.

Inhalatív és nutritív allergia panel – 54 allergénnel

A kombinált csomag étel és légúti allergéneket egyaránt vizsgál és segít kimutatni az esetleges keresztallergiákat is. A vérmintából végzett allergia vizsgálat esetén az allergén specifikus IgE-t mérjük.
2020.08.04.

Méh- és darázs méreg allergén specifikus IgE

A méh- és darázs méreg allergén specifikus IgE vizsgálat segítségével a csípést követően kimutatható a méh és darázsméreg ellen termelt ellenanyag jelenléte a szervezetben
2020.08.04.

Nutritív allergia panel

Az ételallergia esetében a szervezet védekező rendszere tévesen úgy reagál bizonyos táplálékfélékre, mintha azok károsak lennének, ezért az immunrendszer sejtjei ellenanyagot termelnek, melyek kimutathatók vérszérumból.
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link